Menu
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Met de hand op bestelling voor je gemaakt
Unieke statement danskleding
Ecologisch & duurzaam geproduceerd
20Dec2016
A dancers wardrobe: Lynn

A dancers wardrobe: Lynn

Door: DforDanceReacties: 0

A DANCERS WARDROBE: een kijkje in de kledingkast van Lynn

Oh, wat vinden wij het stiekem fijn om rond te neuzen in iemand anders z'n kledingkast. Want outfitinspiratie kan je nooit genoeg krijgen. Onze 'eigen' DforDancegirl Lynn, die je wel kan kennen als je ooit contact met ons hebt opgenomen, is niet alleen werkzaam voor DforDance, ze is vooral heel erg DforDance-minded. En werken bij DforDance brengt ook privileges met zich mee; want waarschijnlijk heeft niemand een grotere DforDance-collectie dan 'onze Lynn'. Laat je inspireren.


OUTFIT: A DAY AT THE OFFICE

“Ik heb natuurlijk de ultieme baan! Ik ben de hele dag met mode, dans én leuke klanten bezig. Naar mijn werk draag ik eigenlijk áltijd wel iets van DforDance. Het leukste van mijn werk; de combinatie dans, mode én mensen. Het is mijn streven om iedere klant een goed gevoel te geven. Daarom besteden we ook zoveel tijd aan het contact met alle klanten en aan de bestellingen. Je moet, al is het maar voor 10 seconden, je even in het zonnetje gezet voelen."

OUTFIT: Topje (DforDance), spijkerbroek (privébezit), colbert (privébezit), sneakers (Adidas), ketting (privébezit), schoudertas (DforDance)

 

OUTFIT: THE CASUAL LOOK

“In mijn vrije tijd breng ik bij voorkeur mijn tijd door met mijn vriend. We zijn wel een beetje een afwijkend stel; romantiek bij ons is midden in de nacht opstaan om naar motorraces te kijken of in de kou ergens samen buiten klimmen in een afgelegen gebied. Je moet maar wát leuk vinden toch? Verder is familie ontzettend belangrijk voor me en vind ik het heerlijk om door een museum te struinen of een boek te lezen. Ik heb wel áltijd een schetsboekje bij me. Vaak zijn het de meest onverwachte momenten dat ik ideeën krijg voor DforDance. Mijn favoriete momenten? Zijn de momenten dat ik samen met onze eigenaresse Dorry (vergezeld door een wijntje) urenlang brainstorm over nieuwe collecties en waar we naartoe willen met DforDance."

OUTFIT: Leren jack (privé), schoudertas (DforDance), biker boots (privéboots), spijkerbroek (privébezit), shirt (DforDance)

 

 

OUTFIT: BARRE AT HOME

“Oké, ik zou eigenlijk willen zeggen dat ik iedere ochtend braaf begin met wat barre-oefeningen, maar ik ben ’s ochtends echt slecht uit m’n bed te krijgen. Toch probeer ik iedere ochtend de motivatie te vinden om – gewoon aan de vensterbank – mijn klassieke barre-oefeningen uit te voeren. Tussen mijn 12e en mijn 18e danste ik zo'n 20 uur per week in de hoop om uitvoerend danseres te kunnen worden. Die droom kwam niet uit en jarenlang vond ik het daardoor lastig om überhaupt te dansen. Het deed zeg maar te veel pijn. Maar nu heb ik van die 'mislukte' droom iets heel moois kunnen maken door bij DforDance te werken!”


OUTFIT:
Tas (DforDance), sweater (DforDance), hotpants (DforDance), bidon (Hema) en top (DforDance)

 

 

OUTFIT: LAZY SUNDAY

“Hoeveel ik ook houd van mijn werk; ik vind het soms heerlijk om éven af te schakelen. Zondagen zijn voor mij echt een relaxdag. Ik kom bij voorkeur niet van de bank af en breng m’n dag door met lezen, een beetje online shoppen op de laptop en vooral heel veel koffie en thee drinken. Bij voorkeur draag ik de harembroek van DforDance. Ik ken geen broek die fijner zit dan deze. Aangezien ik een echte koukleum ben draag ik ‘m altijd in combinatie met een warme trui (ik ben verliefd op de I DON’T SQUAT I PLIÉ sweaters!) en een fijn shirt. Mijn zondagen zijn echt heilig!”


OUTFIT:
Laptop (Apple), t-shirt (DforDance), harembroek (DforDance), mok (privébezit), boek (privébezit) en trui (DforDance)

 

 

OUTFIT: WANDERLUST

“Ik reis ontzettend graag en ga dan het allerliefste de natuur in. Het liefst trek ik er samen met mijn vriend ieder weekend op uit met ons tentje om ergens in België, Duitsland of Luxemburg te gaan (rots)klimmen. Maar ik reis ook graag wat verder van huis. Ik houd met name van hele ruige landen met hele ruige natuur, zoals Ierland (mijn favoriet!), de Balkan en Scandinavië. Als ik ga reizen kies ik graag voor back to basic. Dus voor mij geen fancy hotelletjes of trendy B&B’s, maar een tentje, een keteltje om water mee te koken voor m’n koffie en makkelijke kleding. Het zal je niet verbazen dat ik veel DforDance draag tijdens het reizen omdat het zo comfortabel zit en je er nog leuk uitziet ook!”


OUTFIT:
Rugzak (DforDance), beanie (DforDance), legging (DforDance), sweater (DforDance), paspoort (privébezit ;) ) en topje (DforDance)

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies

Wil je altijd op de hoogte blijven?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recently added

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.