Menu
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Met de hand op bestelling voor je gemaakt
Unieke statement danskleding
Ecologisch & duurzaam geproduceerd
21Oct2016
A dancers wardrobe: Ruby

A dancers wardrobe: Ruby

Door: DforDanceReacties: 0

Oh, wat vinden wij het stiekem fijn om rond te neuzen in iemand anders z'n kledingkast. Want outfitinspiratie kan je nooit genoeg krijgen. Gelukkig deed de Kaapstad woonachtige Ruby daar niet zo moeilijk over en gooide ze 'de deuren' voor ons open. Ze selecteerde haar favoriete DforDance items speciaal voor ons. Ze stelde zelfs 5 unieke looks voor ons samen zodat je haar stijl goed leert kennen. En het leukste; aan de hand van deze bijzondere looks (wij willen ook zoveel stijl en klasse hebben!) vertelt ze haar persoonlijke verhaal.  

 

A Dancers Wardrobe: een kijkje in de kledingkast van Ruby 

NAAM: Ruby
LEEFTIJD: 27 jaar
WOONPLAATS: Kaapstad (Zuid Afrika)
FAVORIETE DANSSTIJL: Modern jazz
STIJLICOON: Marilyn Monroe
FAVORIETE MERKEN: DforDance, H&M en Zara
WIST JE DAT? Ruby onze huisfotografe is?

 

OUTFIT: CITY LIFE 

“Sinds enkele jaren woon en werk ik in Kaapstad, Zuid Afrika. Het leven is hier totaal anders dan in Nederland. Maar denk vooral niet dat het klimaat zoveel beter is. Ook in Kaapstad is het (op dit moment zelfs) winter en dat betekent gewoon sjaals, warme jassen en truien. Als huisfotografe van DforDance heb ik natuurlijk wel een voordeeltje qua kleding. Ik mag altijd wat uitzoeken na een fotoshoot, dus mijn kledingkast is goed gevuld met DforDance danskleding! Als ik met vriendinnen of mijn vriend de stad inga voor een kopje koffie of een glas wijn, draag ik graag DforDance. Ik vind het fashionable en het zit echt absoluut heerlijk. Ik combineer mijn danskleding met het grootste gemak met mijn ‘normale’ kleding of een uitgaansoutfit.”

 

OUTFIT: Kort shirtje (DforDance), jeans en coffee to go beker (privébezit), tas (lievelingstassen.nl), schoenen en armbandjes (H&M).

 

OUTFIT: CREATIVE VIBES

“Dans en fotografie zijn mijn twee grootste passies. Dat ik bij DforDance dat kan combineren is natuurlijk fantastisch en ook iets waar ik heel dankbaar voor ben. Het voordeel is dat ik binnenkort mijn eerste shoot in mijn eigen stad (Kaapstad, red.) kan doen. Dat vergt een hoop voorbereiding. Van het uitzoeken van goede locaties tot aan het selecteren van looks. Dat doe ik het allerliefste gewoon thuis, op de bank. Kop thee erbij, lekker muziekje op, haar op een knot en mijn meest comfortabele kleding. En aangezien ik thuis ook nog een vriend heb die de halve tijd bij mij over de vloer komt, wil ik er natuurlijk ook nog een béétje leuk uitzien.”

 

OUTFIT: Joggingbroek en topje (DforDance), mok en pantoffels (privébezit).

 

OUTFIT: LOVE YOGA

“Naast dat ik zielsveel van dansen houdt, heb ik ook een crush. En mijn crush is yoga. Toen ik in Nederland woonde snapte ik de ‘fun’ van yoga nooit zo goed. Maar toen een vriendin me meenam naar een yogales op het strand, tjsa… toen had ik 5 minuten nodig om halsoverkop verliefd te worden. Yoga is echt heerlijk! Ik overweeg wel eens om zelf lessen te gaan volgen om docent te kunnen worden.”

OUTFIT: Shirt en dancebag (DforDance), yogamat (privébezit), legging (H&M).

 

OUTFIT: READY TO DANCE 

“Dans heeft een compleet andere betekenis in Zuid Afrika dan in Nederland. Ik heb een tijdje dansles gegeven in de townships en dan zie je echt wat dans voor mensen kan betekenen. Dans is puur emotie en in Zuid Afrika is het haast iets primitiefs. Hier wordt gedanst met heel je hart en ziel, zonder schaamte en gene. Dat is ook wel één van de dingen waarom ik zo verliefd op dit land ben; hier is zoveel meer emotie. Mensen maken zich niet druk om de tijd en leven niet volgens hun agenda.”
 

OUTFIT: Top, trui, dancebag (DforDance), snakers (privébezit), legging (Rita Ora for Adidas), armbandjes (H&M).

 

OUTFIT: OUTDOOR LIFE

“Ik heb hoogtevrees maar voor een goede hike zet ik graag mijn angst aan de kant. Er is weinig zo mooi als om 5 uur opstaan en dan met de zonsopgang een berg op te wandelen. Ik houd van de natuur hier en heb zowel de zee als de Tafelberg in m’n achtertuin liggen. Ik ga graag op zondag bijvoorbeeld walvissen kijken of urenlang wandelen. Kaapstad is zó mooi!”
 

OUTFIT: Beanie, zwart topje en zwart vest (DforDance), rugzak (Eastpak), camera (privébezit), zwarte legging (H&M).

 


Shop haar favoriete items hier!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies

Wil je altijd op de hoogte blijven?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.