Menu
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Met de hand op bestelling voor je gemaakt
Unieke statement danskleding
Ecologisch & duurzaam geproduceerd
11Jan2019
De nieuwe collectie

De nieuwe collectie

Door: Team DforDanceReacties: 0

Wat zijn we trots 

En dan, na maanden van voorbereiding, slapeloze nachten, ontelbare vloekmomentjes en heel veel tranen (van geluk én van verdriet) lanceren wij met heel veel trots en dankbaarheid, onze nieuwe collectie. 

Een tijdje terug vroeg ik aan jullie wat jullie graag anders zouden zien bij DforDance dancewear. Jullie reactie; "het is zo gericht op moderne dans en ballet". Ik schrok! Na even de feedback geïncasseerd te hebben (niet altijd mijn sterkste punt), bekeek ik de collectie nog eens goed. En ja hoor; "I DON'T SQUAT I PLIÉ", sierlijke letters, quotes als "MEET ME AT THE BARRE". Jeetje, wat heb ik oogkleppen op gehad.

Zo gek is het natuurlijk niet; ik ben 'opgegroeid' in de dansstudio met modern en klassiek. Hiphop en ik... moeilijke combinatie. ik ben er gewoon ronduit slecht in. Latin? Ik probeer vriendlief Ruud altijd te overtuigen om met me op salsa te gaan. Hij is nog niet super enthousiast. 

We gingen met de feedback aan de slag en presenteren nu met trots 5 mini collecties. Eentje voor HIPHOP, één supersexy collectie voor LATIN, een knalblauwe JAZZ collectie, een sierlijke CONTEMPORARY lijn en uiteraard een (oud)roze BALLET collectie. Bekijk onze brand movie en laat je inspireren.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies

Wil je altijd op de hoogte blijven?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.