Menu
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Met de hand op bestelling voor je gemaakt
Unieke statement danskleding
Ecologisch & duurzaam geproduceerd
01Jul2016
Fotodagboek Anne Mare & haar audities

Fotodagboek Anne Mare & haar audities

Door: Anne Mare BergsmaReacties: 0

Fotodagboek Anne Mare & haar audities

 

 

DAG 1: OEFENEN!

Hallo allemaal! Spannend spannend, nog maar een paar dagen en dan is mijn auditie op dansacademie Lucia Marthas in Groningen! De komende dagen neem ik jullie mee op mijn voorbereidingen en wat er allemaal bij komt kijken! Vandaag ben ik vooral mij veel aan het voorbereiden op de dingen die ik op de auditie moet doen! Ik ben vandaag veel de tekst van het liedje aan het oefenen die ik op de auditie moet zingen! 

 

 

DAG 2: UITSLAG ANDERE AUDITIE

Naast alle voorbereidingen voor de auditie van 20 Maart op de dansacademie heb ik afgelopen 14 Maart auditie gedaan bij de Dansopleiding D'drive in Leeuwarden! De auditie ging ontzettend goed en ik heb vandaag het nieuws gekregen dat ik aangenomen ben!! Ik kan dus volgend jaar sowieso een dansopleiding gaan doen waar ik ontzettend blij mee ben! Wiehoooo !!

 

 

DAG 3: LOSGAAN OP K3

De auditie komt steeds dichter bij, morgen is hij al en ik voel de spanning al een klein beetje! Gelukkig heb ik vandaag even afleiding want ik moet lesgeven! Even niet bezig met liedteksten en voorbereidingen maar gewoon even lekker los gaan op K3 met de liefste danseresjes van de wereld!! 

 

 

DAG 4: NOG 1 NACHTJE SLAPEN

De avond voor de auditie! Ik moet heel eerlijk zeggen, de zenuwen zijn meer dan aanwezig!! Ik heb vanavond nog even lekker een paar keer mijn liedje gezongen en lenigheid oefeningen gedaan! Zo weet ik zeker dat ik het én morgen nog kan en mijn spieren lekker los zijn! Waaaa, morgen is het al!! Vanavond vroeg op bed, lekker uitslapen en dan morgen fris en fruitig en gaan we er voor! Welterusten :) 

 

 

DE GROTE DAG!

Jaaa, het is de dag van de auditie!! Ik heb wonder boven wonder heel erg goed geslapen en vanochtend mijn teksten goed geoefend dus ik ben er wel klaar voor! Ik ben echt heel erg zenuwachtig maar ik heb er ook heel veel zin in, dus kom maar op met die auditie!!

 

 

HET ZIT EROP!

Wauw, vandaag een super goeie auditiedag gehad, het zingen ging ontzettend goed, het dansen ging heel erg lekker en ik voelde me heel erg comfortabel! En ik ben door naar de 2e auditie ronde!! Ik ben suuuuper blij!! Op naar 10 April!!

 

 

PS. Anne Mare heeft niet gelogen toen ze hierboven vertelde dat haar audities goed zijn gegaan. Ze is namelijk ook door de 2e ronde van de audities gekomen en dus aangenomen op de opleiding waar ze altijd al van droomde! Anne, gefeliciteerd!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies

Wil je altijd op de hoogte blijven?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recently added

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.