Menu
0
Gratis verzending vanaf 100 euro
Met de hand op bestelling voor je gemaakt
Unieke statement danskleding
Ecologisch & duurzaam geproduceerd
07Oct2016
Blog: Kimberley: I'm a busy girl, you know :)

Blog: Kimberley: I'm a busy girl, you know :)

Door: Kimberley MeijerReacties: 0

I'm a busy girl, you know :)

Hi DforDancers!

 

Het lijkt eeuwen geleden dat ikmijn laatste blog schreef (het is ook al 3 maanden :O), maar ik ben er nog hoor!

 

Inmiddels is de zomer zo goed als voorbij, wat betekent dat iedereen weer in de schoolbanken zit. Zo ook ik! Nou ja, in de banken zelf zit ik natuurlijk niet zoveel, want ik breng de meeste schooltijd in de studio door :P.

 

Het voelt best wel gek om nu te dansen voor school, maar ik kan er wel aan wennen hoor!

 

Ik moest in mijn laatste blog kiezen tussen twee mbo-scholen, want ik was bij beide aangenomen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Fasttrack in Arnhem. Ik wil gewoon sowieso naar het hbo en ik denk dat ik met deze opleiding daar de meeste kans bij maak. Mijn klas is een gezellige bende (met alleen maar meiden). Ik merk dat we nog wel echt aan elkaar moeten wennen, maar dat is normaal. Komt vast goed :) Ik vind in ieder geval iedereen heel tof en ik heb zin om met deze klas het jaar in te gaan.

 

Het is wel druk met school en daarnaast alle andere lessen die ik volg en geef. Ik werk met mijn leerlingen naar een voorstelling toe, dus relaxen zit er voorlopig nog niet bij. De voorstelling is al over 8 weken!

 

Mijn week ziet er nu ongeveer zo uit:

 

Op maandag stap ik om 7:15 op de bus, want ik moet om 9:00 beginnen op school (8:45 aanwezig om op te warmen, en het is 75 minuten reizen). Dan heb ik school tot 16:00, waarna ik direct naar huis ga om te eten want om 18:15 geef ik les. Daar ben ik om 20:30 klaar, dan plof ik op de bank thuis en ga na ongeveer een uurtje slapen.

 

Dinsdag begin ik om 10:00, dus kan ik iets langer slapen. Ik heb school tot 14:30, en ik geef die middag les van 16:30 tot 17:30. Dan fiets ik meteen door naar mijn amateurschool waar ik zelf dans. Na de les (die om 19:00 klaar is) ga ik naar huis om te eten. Die avond volg ik altijd een Bodybalance les om de dag af te sluiten (21:30 klaar).

 

Op de woensdag kan ik uitslapen, want dan begin ik pas om 11:00 (9:15 weg van huis). Ik heb les tot 16:30, waarna ik ga thuis eten en daarna direct weer door naar de amateurschool voor ballet en modern (productiegroep). Dat is om 21:00 afgelopen en na deze dag ben ik altijd kapot (onbegrijpelijk he :P).

 

Donderdag begin ik weer om 9:00, maar dan ben ik al om 13:30 uit. Tijd om te chillen is er echter niet, want ik moet die middag lesgeven van 15:45 tot 17:45. De dag is dan nog niet voorbij, want ik rij na de lessen naar Doetinchem voor ballet (met extraatje, daarover zometeen meer). Ik ben om ongeveer 21:00 thuis en dan wil ik even helemaal niks meer, hahaha.

 

Vrijdag heb ik een superkorte schooldag, om 12:00 heb ik al weekend! Ik heb 's avonds nog 2 uur les bij mijn amateurdansschool en verder doe ik op vrijdag niet zoveel. Dit is echt een middag om bij te komen van de hele week.

 

Op zaterdag en zondag heb ik echt weekend, maar ik hou mezelf wel bezig door op het zwembad te werken of door ergens workshops te volgen. I'm a busy girl you know :)

 

Over dat extraatje bij ballet: ik heb sinds kort spitzen! Ik heb nog maar 3 lessen gehad dus ik ben nu vooral bezig met het soepel maken van de spitzen, dus ik kan nog niet echt vertellen of het nou pijn doet of niet. Dat komt allemaal nog! Ik vind het tot nu toe heel erg leuk in ieder geval.

 

Volgende keer vertel ik jullie meer over de voorstelling, m’n spitzenlessen, school, en alles wat ik kwijt wil. Voor nu: Enjoy life, Dance!

 

X Kimberley


PS. Over de foto's bij deze blog! Afgelopen weekend heb ik een fotoshoot gehad bij het meer in ons dorp. Uiteraard had ik mijn DforDance garderobe (deels) meegenomen naar deze shoot :)

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies

Wil je altijd op de hoogte blijven?

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.