Hét dansmerk van Nederland & België
Exclusieve designs & 100% duurzaam
Hoge kwaliteit en super persoonlijke service
Gratis verzending > 100 euro
 • Nederlands
 • Vlog Tessa: Step up the dance game

  Tessa - 14 / Aug / 2020

  Vlog Tessa: Step up the dance game

  Wat een bizar dansseizoen hebben we achter de rug! En juist afgelopen seizoen besloot onze vlogger Tessa van 1-2 keer per week te dansen, haar dansschema flink op te schroeven.

  Vlog Tessa: Step up the dance game

  Stel je voor; je danst 1 tot 2 keer per week. Dan besluit je om heel veel meer lessen te gaan volgen en zelfs aan wedstrijden mee te gaan doen. Onze vlogger Tessa deed het afgelopen dansseizoen. Tot corona kwam. Maar ze filmde wél door en laat ons nog even mijmeren naar de dansstudio!

  Tessa stelde zich trouwens eerder al eens aan je voor. Maar voor alle nieuwe kijkers doet ze dat gewoon even opnieuw:
  "
  Zoals jullie misschien al wel weten, ben ik Tessa, één van de DforDance vloggers. Ik ben momenteel 23 jaar oud en heb net mijn bacheloropleiding Biologie afgerond. Gedurende mijn studie kwam ik erachter dat wat ik altijd wilde (in een lab werken) toch eigenlijk niks voor mij is. Daarom begin ik vanaf september aan een nieuwe uitdaging en ga ik de master Communicatiewetenschap volgen in Amsterdam, een hele andere richting dus!

  Naast mijn studie ben ik bezig met het onderhouden van mijn YouTube kanaal (youtube.com/TessaJansen), waar ik vlogs plaats, maar ook shoplogs, school/studie-gerelateerde video’s, en nog veel meer! Maar ook dans speelt een grote rol in mijn leven en dat is de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar meer gegroeid. Ik dans al meer dan 10 jaar, begon als een ontzettend onzeker en stil meisje, maar in al die jaren heb ik zo veel geleerd van dans en heeft dat mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Dansen is echt een passie en wanneer ik dans vergeet ik even alle stressvolle momenten in het leven (denk aan deadlines, tentamenstress, etc.). Zelfs tijdens de tentamenweken ben ik gewoon te vinden in de dansstudio. Sinds afgelopen dansseizoen ben ik van 1 à 2x per week dansen naar 4 à 5 keer per week gegaan en ik heb het gevoel dat ik in dit jaar (wat eigenlijk maar een half jaar was door corona) zo ontzettend veel nieuwe dingen heb geleerd en echt ben gegroeid in dans. Op mijn eigen YouTube kanaal deel ik eigenlijk vrij weinig van mijn dansleven, maar daarom is het des te leuker om voor DforDance vlogs te maken die helemaal in het teken staan van dans! Ik vind het heel tof om daarmee aan mensen te kunnen laten zien dat je zelfs als amateurdanser zo veel van dans kunt leren en dat dit ook een positieve invloed heeft op je dagelijkse leven. Hopelijk kan ik dat door middel van mijn vlogs aan zo veel mogelijk mensen overbrengen, want het is het echt waard om te gaan dansen! Ook al ben je 20, 40 of 60, je bent nooit te oud om te beginnen en de voordelen van dans te ontdekken!"

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies